Drs. Anja J.M. van Dorsselaer

Creatief directeur
Ik ben aanbieder van workshops en cursussen op het gebied van nieuwe media (video, foto, animatie, internet, social media etc.) en beeldende vorming (tekenen, schilderen, handwerken etc.). Ik maak graag combinaties van deze disciplines en pas dan ook mijn lessen aan, aan de vragen vanuit de cursist. Of het nou het maken van een schilderij of het nemen van een foto is, het is allemaal communicatie. Voor zowel kinderen, jongeren, volwassenen, 50 plus, ouderen en mensen met een beperking. In mijn lessen ga ik uit van de persoon die ik voor mij heb en pas ik mijn les daarop aan.

Opleiding
Ik heb als kind les gevolgd aan de Academie voor Schone Kunsten in Sint Niklaas (België). Daarna heb ik Kunstgeschiedenis en Archeologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Vervolgens Communication and Multimedia Design met lessen aan de St. Joost Kunstacademie in Breda.

Werkervaring
Na en tijdens mijn studie Kunstgeschiedenis heb ik in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden gewerkt. Na mijn studie Communication and Multimedia Design heb ik meegewerkt aan een digitaliseringsproject in het Stedelijk Museum voor Actuele Kunst (SMAK) in Gent. Als zelfstandige heb ik verscheidene projecten gedaan voor verschillende instanties. Daarvoor verwijs ik graag naar het kopje Projecten.

Contact: anjavd@online.nl


Linkedcopyright © 2011 - 2016 digiridoo VOF